Mi pravimo unutrašnja vrata. sigurnosna vrata. vatrostalna vrata.

Unutrašnja vrata.

Visok kvalitet i vrednost

Kao deo naše ponude možete pronaći obojena i furnirana unutrašnja vrata. Princip proizvodnje je isti kod svih vrata, bez obzira da li su bela, obojena, furnirana ili CPL laminat. Okvir vrata je napravljen od drvenih elemenata prve klase koji su omekšani MDF-om što pruža odlične karakteristike i dugu trajnost. Sa velikim projektima čitavih zgrada i do najmanjih, sobna vrata proizvedena u našoj fabrici su istog visokog kvaliteta, proizvodnje i montaže.

Kao deo naše ponude imamo razne modele, dimenzije i ukrasne letve koje čine sobna vrata mnogo atraktivnijim i modernijim. U zavisnosti od želja klijenata, sva unutrašnja vrata mogu biti izrađena i kao klizna vrata, dvokrilna vrata koja vise vrata za osvetljenje …

Sva unutrašnja vrata mogu biti vatrootporna do 30 min.

Sigurnosna vrata

Elegantna, jaka i sigurna vatrostalna vrata

Ono što naša vrata čini jedinstvenima je to što su svaka visoko zaštićena i ojačana ugrađenim čeličnim pločama nudeći vrhunsku odbranu sa estetskim dizajnom. Sva naša vrata su pogodna za stambenu i poslovnu nekretninu, kao i za navedene zgrade.

Shvatamo da su sva svojstva jedinstvena i imaju individualne zahteve, zato nudimo kompletne dizajne po meri. Naša vrata su dostupna u bilo kojoj boji, mogu biti ukrašena našim prelepim nameštajem za vrata, a mi možemo da ponovimo bilo koji dizajn kako bi odgovarao vašoj viziji. Povežite se s našim divnim timom i rezervišite besplatnu anketu o bezbednosti bez obaveze kako biste sa stručnjakom razgovarali o svojoj viziji.

Naša drvena vrata izrađena su od održivih materijala sa niskim održavanjem, uključujući drvo, i ojačana su dodatnim ugrađenim čeličnim pločama. Sva sigurnosna vrata mogu biti vatrootporna do 120 min.