Mi pravimo Troslojne podove. Višeslojne podove. podove od Punog drveta.

Troslojni pod

Befag anti-bakterijski drveni pod

Bez obzira da li to izjavljujemo u toliko reči ili ne, svi težimo harmoniji, kako u svom životu, tako i u stvaranju šeme boja svog doma. Naša starost, naš stav i životni period u kojem se nalazimo mogu imati izrazit uticaj na ono što osećamo ili smatramo skladnim, ali postoje i napisana i nepisana pravila sa kojima bismo trebali pokušati da se pridržavamo. Podovi od drveta uvek su bili popularni. Zahvaljujući svojim prirodnim materijalima, ove površine ostavljaju utisak estetskog i prirodnog okruženja. Drveni podovi BEFAG unose delić prirode u vaš dom ili kancelariju. Nekoliko decenija profesionalnog iskustva, predano osoblje i naša redovno nadograđivana tehnologija proizvodnje garantuju da će vam drveni podovi BEFAG omogućiti da stvorite harmoniju kojoj težite.

Ekskluzivni smo predstavnik kompanije Befag za Srbiju i Bosnu i Hercegovinu. Sve kataloge proizvoda možete pogledati na befag.hu

Višeslojni pod

Velik izbor tipova, dimenzija, boja i završnica

Otpornost višeslojnih podova na sezonske promene u poređenju sa klasičnim parketom je daleko veća. Specifična struktura višeslojnog poda omogućava gotovo nikakve promene u dimenzijama. Brzina ugradnje je još jedna velika prednost višeslojnih podova. Ova prednost je važna i za dobavljače i za investitore iz nekoliko razloga. Vreme potrebno za polaganje poda je i do 80% kraće u poređenju sa klasičnim parketom, a samim tim i cena ugradnje je mnogo niža.

Višeslojni pod se može ugraditi bez lepljenja za podlogu, a kao takav je i prednost kada je u pitanju prilagođavanje prostora jer se može postaviti i preko starog poda. Pored toga, prostor se može koristiti odmah, bez čekanja nekoliko dana da se završni sloj potpuno osuši, postigne otpor i zaustavi isparavanje.

Višeslojni pod je napravljen od šperploče, a završni sloj od hrasta debljine 4 mm, ukupna debljina poda je 14 ili 20 mm.

Višeslojni podovi se završavaju (premazuju) sa Rubio Monocoat uljima.

Pod od punog drveta

Hrastov pod – 14mm i 21mm debljine

Pod od punog drveta je sigurno izbor koji vašem domu donosi vrlo izraženu lepotu i jedinstvenost drveta, a samim tim čitav prostor čini prirodnim, toplim, udobnim.

Klijenti koji odaberu puno drvo za podnu oblogu, zapravo dobijaju pouzdan, izdržljiv i lep pod, koji izgleda da postaje deo vaše porodice, jer ga generacije mogu koristiti za pravilnu ugradnju i održavanje. Hrast je idealno drvo za izradu ove vrste poda.

Kao i kod parketa, u svojoj ponudi razlikujemo tri klase masivnih podova. Drvo u unutrašnjosti je bilo i ostalo izbor kojem se rado vraćamo i stalno ga ponovo otkrivamo. U podnim oblogama, kao jednoj od najzahtevnijih unutrašnjih površina, drvo ima nekoliko oblika, oblika i boja, a nema mali broj različitih drvenih podova. Takozvani „seljački pod“, odnosno puni parket, jedan je od najcenjenijih.

Podovi od punog drveta se završavaju (premazuju) sa Rubio Monocoat uljima.