Mi proizvodimo unikatni nameštaj. kuhinje po vašem dizajnu. hotelski nameštaj. nameštaj za kancelarije.

Kuhinje

Bez obzira na stil, imamo puno ideja

Sanjate o renoviranju kuhinje? Pre nego što srušite bilo koji zid, počnite od malih stvari i dajte srcu svog doma zasluženu nadogradnju koristeći ove stilske prostore za inspiraciju. Jednostavne zamene poput novih stolica, rasvete ili čak ručkica na ormarićima mogu vam za trenutak prilagoditi kuhinju, a ne propustite i naše omiljene ideje za boje.

Naša proizvodnja je dizajnirana tako da može zadovoljiti vaše zahteve u pogledu proizvodnje, isporuke i ugradnje nameštaja i svih pratećih elemenata od panel materijala ili drveta. Ako su vam potrebni saveti o uređenju prostora, možete se konsultovati sa našim arhitektom, a takođe vam možemo pomoći na licu mesta u odabiru nameštaja i detalja za vaš dom ili poslovni prostor.

Kontaktirajte nas i zakažite intervju u našem izložbenom salonu, nudimo proizvode u dimenzijama prilagođenim vašem prostoru, možemo i da napravimo komade prema vašem dizajnu ili fotografiji u boji i materijalu po vašem izboru.

Dizajn enterijera

Dizajn i izrada nameštaja i enterijera

MaxCon se bavi proizvodnjom nameštaja po meri za sve tipove enterijera, od modernog i savremenog do rustikalnog i klasičnog. Izrađujemo kuhinje, sve vrste plakara, kreveta, komada nameštaja, trpezarijskih stolova, klupskih stolova, kancelarijskog nameštaja i biblioteka. Korišćenjem različitih vrsta materijala možemo odgovoriti na širok spektar unutrašnjih zahteva.

Rad se zasniva na dizajnu enterijera koji prati projekat nameštaja. Takođe pružamo usluge dizajna nameštaja po meri, koje treba integrisati u postojeći enterijer. Naš dizajn prati današnje potrebe savremenog čoveka, funkcionalna rešenja, estetiku i kvalitetne materijale. Ovde smo da vam pomognemo savetima, idejama i izborom svih potrebnih pratećih detalja za vaš enterijer.

Nameštaj za kupatilo

Napravite svoju malu pobedu u kupatilu

Dobro dizajnirano kupatilo je i estetsko i funkcionalno. Imamo širok izbor nameštaja za kupatila, uključujući toaletne garniture za kupatila, garniture za kupatila, police za kupatilo i dodatke za kupatilo koji će vam olakšati svako jutro. Vaše kupatilo je jedna od najvažnijih prostorija u vašem domu, zbog čega imamo veliku kolekciju nameštaja za kupatila koja udovoljava svim stilskim potrebama, od tradicionalnog do modernog.

Tablice za kupatila savršen su izbor stila za vaše kućno kupatilo. Odabirom nove taštine za kupatilo za vaš dom možete vašem kupatilu dati potpuno novi izgled. Imamo i jednokrevetne i dvokrevetne umivaonike, u zavisnosti od veličine vašeg doma. Možete zadržati standardne radne površine na našim umivaonicima za kupatila ili pronaći drugu radnu površinu koja odgovara vašem ličnom stilu.